Sa inaczej wyprofilowane. Ja mam dynamiki za 400, Michał ma RSowe - moja maja lepsze trzymanie boczne i szersza pupe :twisted:
klima sie nie załącza
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bergsonZamieszczone przez dontakKlima nie załącza się kiedy temp. na zewnątrz spada poniżej +5 stopni. Takie zabezpieczenie układu.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
bergson, kolego skoda do debilny samochod, niemcy napchali w niego tyle niepotrzebnych rzeczy, zeby sie tylko to wszystko psuło,
Jeśli masz klimatronika, to ustaw go w tryb auto i problem parowania czy podobnych rzeczy minie, jesli chcesz zeby dawal zimne powietrze to daj w pozycję LO i gitara...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentbo skoda to przemyślane rozwiązania
Proponuje zacząć od wymiany filtra, osuszenia samochodu a nie od włączania klimy
Poza tym jak włączysz klimę to nie chodzi sprężarka, natomiast osuszacz itp działa
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 08:48 ]
Zamieszczone przez Owronebergson, kolego skoda do debilny samochod, niemcy napchali w niego tyle niepotrzebnych rzeczy, zeby sie tylko to wszystko psuło,
Jeśli masz klimatronika, to ustaw go w tryb auto i problem parowania czy podobnych rzeczy minie, jesli chcesz zeby dawal zimne powietrze to daj w pozycję LO i gitara...
Komentarz
-
-
czeski moze i jest, ale wszystka technologia w nim to VW golf, jedyna roznica to inny kolor powswietlania.... reszta to szwaby, aaaaa i może jeden wiekszy + dla skody ze jest bardziej wygłuszona
Ja cały czas jeżdze w trybie auto i nie mam zadnych problemów z parowaniem, a ze sie kompresor nie załacza to trudno, nie przeskoczysz tego... jak chcesz zimne powietrze daj na LO i sprawa załatwiona, osuszarka i tak chodzi wiec nie ma problemów.
Niektórzy jeżdżą w trybie Econ, i też sobie to chwalą, tylko ja nie widze sensu, przecież jak nie działa kompresor od klimy to i spalanie sie nie zwieksza:P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Owronejak chcesz zimne powietrze daj na LO
Bergson, klima praktycznie w każdym jednym samochodzie nie włącza się poniżej ok. +4-5 stopni. po prostu nie ma takowej potrzeby - co chcesz chłodzić skoro na dworze jest poniżej 0 ??
Nie wiem jak jest w Astrze, ale moi rodzice maja Vectrę C po lifcie i tak jest tak samo jak w Skodzie. Ja miałem przed O II Lagunę i tam też tak było. W Clio żony jest dokładnie tak samo.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Owronejak chcesz zimne powietrze daj na LO
Bergson, klima praktycznie w każdym jednym samochodzie nie włącza się poniżej ok. +4-5 stopni. po prostu nie ma takowej potrzeby - co chcesz chłodzić skoro na dworze jest poniżej 0 ??
Nie wiem jak jest w Astrze, ale moi rodzice maja Vectrę C po lifcie i tak jest tak samo jak w Skodzie. Ja miałem przed O II Lagunę i tam też tak było. W Clio żony jest dokładnie tak samo.
Komentarz
-
-
bergson, nie rozwinę tej tezy bo nie wiem o czym pisze...
wymień filtr, albo sprawdź czy jest dobrze założony
odkurz dobrze samochód, bo piasek świetnie chłonie wilgoć
osusz go gazetami itp, odkręć schowek i posprawdzaj kanały i klapki czy dobrze działają
zainwestuj w jakiś środek przeciw parowaniu szyb
itp itd...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigBergson, klima praktycznie w każdym jednym samochodzie nie włącza się poniżej ok. +4-5 stopni. po prostu nie ma takowej potrzeby - co chcesz chłodzić skoro na dworze jest poniżej 0 ??
Nie wiem jak jest w Astrze, ale moi rodzice maja Vectrę C po lifcie i tak jest tak samo jak w Skodzie. Ja miałem przed O II Lagunę i tam też tak było. W Clio żony jest dokładnie tak samo.
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz